Un program ce functioneaza atat local fara internet, cat si conectat la cloud sau in retea de calculatoare.

Facturare si Stocuri
Puteti inregistra niruri, emite facturi, chitante, avize, proforme, bonuri cu scadere din gestiune. Aveti interfata cu peste 20 de modele de case de marcat. Evidenta in timp real stocuri, multiple gestiuni de tip en detail si en gros, fisa de magazie, bon de transfer intre gestiuni, bon de consum, raport de gestiune zilnic, balanta analitica a stocurilor. Generare automata a proceselor verbale de modificare de pret. Controlati accesul din aplicatie prin definirea de utilizatori. Sunteti complet mobil daca alegeti gazduirea in cloud. Toate rapoartele din aplicatie pot fi cu usurinta exportate in format.xls

Contabilitate
Jurnale de intrare si iesire pentru marfa, consumabile, inventar, generare automata a notelor contabile, fise sah, fise operatiuni diverse, balanta de verificare cu inchiderea conturilor de venituri si cheltuieli, tva. Evidenta plati si incasari prin casa, banca, trezorerie, ordine de compensare, deconturi cu angajati, registru de casa, banca, jurnal tva cumparari, vanzari, consum materiale si consumabile pe centre de cost (comenzi), situatie magazie, amortizari mijloace fixe. Plus situatiile necesare pentru PFA-uri.

Magazin Online
Se ofera conectare cu FreeShop si OpenCart. Definirea articolelor se face in aplicatie unde se incarca si pozele. Se pot defini caracteristici personalizate: culori, marimi, putere etc. Comenzile de pe site, sunt transmise in aplicatie direct in bara informativa a aplicatiei. Comanda efectuata pe site apare ca inregistrare in aplicatie, unde se poate genera factura proforma, factura directa si trimite prin email clientului din aplicatie si in final, dupa confirmarea platii, se scad stocurile si se inregistreaza vanzarea.